Tips voor premie autoverzekering

Wij geven diverse tips voor het vinden van een goedkope autoverzekering. Hoe kunt u een autoverzekering met een lage premie vinden? Hoe kunt u schadevrije jaren het beste meenemen? Kijk naar onderstaande adviezen.

Premie hangt af van veel factoren

De premie van een autoverzekering komt op ingewikkelde wijze tot stand. Het is daarom goed om op internet een vergelijker in te vullen, zoals wij op homepage hebben staan. Zo weet u zeker dat alle factoren en kenmerken van u worden meegenomen bij de premiebepaling.

Belangrijk is vooral het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd. Hiermee kunt u een korting op de premie tot maar liefst 80% krijgen (!). Sommige verzekeraars hanteren afwijkende risicotoeslagen voor bepaalde leeftijdsgroepen. Ook zijn uw woonplaats en andere kenmerken van u relevant.

Kortom; u zult echt even zelf bij verschillende vergelijkers moeten rondkijken, om een getrouw beeld te krijgen welke verzekeraar voor u de goedkoopste autoverzekering heeft.

Afsluiten autoverzekering

Waar moet u op letten bij het afsluiten van een autoverzekering? Welke dekking is verstandig om te nemen? Hoe kunt u schadevrije jaren het beste meenemen? Lees onze tips!

Dekking
Premie
Meer informatie